Moderne gulvsliping

Mange vegrer seg for å sette i gang med gulvsliping, og assosierer det med noe som lager voldsomt med støv som er vanskelig å fjerne, men slik trenger det absolutt ikke å være.

Gulvsliping med moderne maskiner sørger for en effektivt og skånsomt sliping av gulv, og ikke minst minimalt med støv.

West parkettsliperi AS ble etablert allerede i 1945, og siden den gang har vi alltid holdt oss oppdatert på det nyeste og beste innen behandling og vedlikehold av tregulv. Vi har moderne maskiner som kommer til overalt, i hver eneste krok.

Gulvsliping som nesten ikke støver

Tradisjonell gulvsliping skaper mye fint trestøv som kan være til plage og frustrasjon. Støv kan forårsake både helsemessige- og miljømessige skader. For enkelte som astmatikere, er det spesielt viktig å unngå støvete områder. Heldigvis har West Parkettsliperi AS løsningen. Våre slipemaskiner er koblet til en stor støvsuger som fanger opp støvet mens vi sliper. På den måten slipper du å forholde deg til plagsomt støv, og trenger heller ikke pakke inn resten av rommet i plast for å unngå at de blir helt støvet ned.

Gi nytt liv til gamle tregulv

Ikke la frykt for støv stoppe deg i å gi liv til gamle tregulv. Godt vedlikehold er viktig for å beholde treets kvalitet gjennom årene, og i noen tilfeller er det helt nødvendig å slipe gulvet for å bevare det. Etter sliping oljer eller lakkerer vi gulvet, og på kort tid har du igjen et vakkert og flott gulv som du kan være stolt av. Gulvsliping  vekker til live gamle og slitte gulv. Med West Parkettsliperi AS er det kun forandringen fra før og etter sliping som tar pusten fra deg.

Sett av jobben til West Parkettsliperi AS

West Parkettsliperi AS er spesialister på gulvbehandling, og alle våre ansatte er erfarne og høyt kvalifiserte fagfolk, som tar hvert oppdrag på alvor. Vi leverer tjenester innen parkettsliping og annen gulvbehandling for privatpersoner, bedrifter, offentlige etater, institusjoner og håndverksbedrifter. Vi holder til i Oslo, men tar oppdrag over hele landet på forespørsel.

Ta kontakt i dag for mer informasjon om våre tjenester, vi hjelper deg gjerne.